top of page
20220626_112556.jpg

Alles over Mamapunt

Wat is Mamapunt?

Mamapunt wil dé plek zijn voor ouders. Een plek waar je je thuis kan voelen. Een plek om je te ontspannen. Een plek om te verbinden of om je netwerk te vergroten. Een plek om iets bij te leren of om anderen iets bij te leren. Een plek waar je samen met je kindje naartoe kan. Een plek waar je samen kan spelen en samen kan groeien. 


Naar welk van die dingen je ook op zoek bent, we verwelkomen je met veel plezier!

Over ons: About

Over Yora

Wie ben ik?

Ik ben Yora, bovenal mama van twee dochters. Zij zijn de reden dat ik mij ben beginnen verdiepen in verbindend ouderschap en montessorionderwijs.
Als mama vind ik het niet gemakkelijk om een 'village' om me heen te bouwen met gelijkgestemde ouders. Uit die wens naar verbinding is Mamapunt geboren: met Mamapunt wil ik mee dat spreekwoordelijke dorp creëren voor andere ouders. 

Ik heb een bachelorsdiploma psychologie, volgde de online cursus 'Mild ouderschap' en verschillende montessori-opleidingen. Ik verdiepte me in de principes van 'Verbindend spelen' en 'Positive discipline parenting'. Ik volgde een opleiding 'Organizing Montessori playgroups' en ben gecertificeerd 'Positive discipline parent educator'. 

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te leren kennen!

3P9A0654.jpg
Over ons: About Us
bottom of page