top of page

Frequently Asked Questions

Zijn papa's/oma's/mee-ouders ook welkom?

Uiteraard! Iedereen is welkom in het Mamapunt. Ik begeleid ook jullie met veel plezier, dus sluit gerust aan.

Laat ik mijn kind bij jullie achter in de speelgroepen?

Neen, je blijft als ouder steeds bij je kind tijdens het spelen. Zo kunnen jullie samen spelen en genieten, leer je als ouder bij over je kind en montessori-speeltechnieken en genieten jullie samen ook van wat quality time.

Wij hebben nog geen ervaring met Montessori, is dat erg?

Neen, dat is helemaal geen probleem. Dankzij jullie ervaringen in de speelgroepen en alle info die jullie krijgen, zullen jullie ook thuis aan de slag kunnen met montessori-principes (als jullie dat willen).
Wil je je toch graag nog meer verdiepen, dan kan je uiteraard ook een workshop volgen.

Wat als mijn kind het even moeilijk heeft?

Dat is gelukkig volkomen normaal. Neem dan zeker een rustig momentje, als we kunnen helpen, doen we dat met plezier. Wanneer je kleintje er weer klaar voor is, kan je opnieuw proberen.

Hoe kunnen we inschrijven?

Je kan inschrijven voor de komende reeksen via de knop 'Inschrijven' in het menu bovenaan. Wil je graag op de wachtlijst voor een volgende reeks, stuur ons dan een berichtje naar Yora@mamapunt.be en we houden je op de hoogte. 

Hebben jullie ook een aanbod voor oudere kindjes?

Voorlopig is ons aanbod speelgroepen voor kindjes tot 30 maanden. De iets oudere kindjes kunnen wel terecht op de speelzondagen.  Heb je interesse in speelgroepen voor oudere kindjes mag je ons dat zeker laten weten. Op de mamababbels en workshops ben je uiteraard zeker welkom!

In welke speelgroep schrijf ik mijn kindje best in?

Kies in de meeste gevallen voor de groep waarin je kindje zou vallen op het startmoment. Dit zal in de meeste gevallen perfect uitkomen. Ik zorg ook steeds dat het materiaal aangepast is aan de ingeschreven kindjes.  Is je kindje zijn verjaardag net na de start (na les 1, bv), dan kan je er ook voor kiezen om in de volgende groep te starten. Twijfel je over waar te starten, stuur ons dan zeker een berichtje en dan kiezen we mee de meest passende plek. 

Wij kunnen niet elke sessie van de speelgroepen aanwezig zijn.

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Is je kleintje ziek of kan je toch niet aanwezig zijn dan heb je per reeks recht op 1 inhaalsessie. We bekijken samen welke het best uitkomt. Ben je meerdere lessen afwezig, stuur ons dan even een berichtje en we bekijken samen wat er kan!

FAQ: FAQ
bottom of page